Hírek

Madarat tolláról, kamerát drótjáról…

Madarat-tollarol-kamerat-drotjarol

Mindenki hallotta már a mondást, mi szerint: „Nem a külső számít!”. Ez vajon igaz a felszerelt kamerák esetében is?

 

A válaszunk: nem!

 

A videokamerák felszerelése és a kiegészítőik nagyon sokat árulnak el a kamerák, illetve a telepítő cég munkájának minőségéről. Ebben a szakmában elengedhetetlen a minőségi termékek használata, hiszen a biztonságot garantálják! Ha azonban valaki a minőség kárára szeretne spórolni a kamera kiválasztásakor, nagyot bukhat a projekten.

 

Miért ne válasszon nagyon olcsó, tömeggyártott kamerát?

 

  • Mert ezekből kispórolják az anyagot, ami drasztikusan csökkenti a termék élettartamát.
  • Mert az ilyen gyárakban nem adnak a technikára, így könnyen meghibásodhat a kamera.
  • Mert általában nem lehet őket biztonságosan felszerelni, vagyis könnyen ki tudják iktatni ezeket a videokamerákat az esetleges bűnözők.

 

Az ilyen kamerák vagy nem tudják megfelelően ellátni a feladatukat vagy csak rövid ideig. Ez pedig azt jelenti, hogy hosszú távon, nem jó befektetés a silányabb minőségű kamera.

 

A jó szakember aranyat ér?

 

A megbízható, hatékony és hosszú életű kamera rendszer másik fontos kritériuma a megfelelő felszerelés, melyhez egy jó szakemberre van szükség. Eleve a megfelelő termék kiválasztásakor lényeges, hogy egy hozzáértő személy segítsen a megrendelőnek a tervezéskor. A kivitelezés során pedig szakértelmével és tapasztalataival meg tudja előzni a rossz felszerelésből adódó állagsérelmeket és nem ad esélyt a rongálóknak sem a kamera deaktiválására.

 

Tapasztalataink szerint, egy „Mekk-mester” hasonló áron dolgozik, mint az elismert szakemberek, így a rosszabb kivitelező cég választása egyértelmű veszteséget fog eredményezni a megrendelő számára.

 

A biztiguru.blog.hu remek képgalériát hozott össze a rossz minőségű, illetve rosszul felszerelt kamerákról. Nézze meg Ön is, garantált a kacagás!

 

A kiegészítőket se becsüljük le!

 

A profi termékekhez mindig minőségi kiegészítők járnak. Erre is oda kell figyelni a kamera kiválasztásakor, hiszen a tartozékok garantálják, hogy a kamerarendszereket rendeltetésüknek megfelelően tudjuk működtetni. A kiegészítők teszik lehetővé például, hogy a szakemberek el tudják rejteni a kilógó, könnyel elvágható vezetékeket a kamerák mellett, ezzel megelőzve a kamerák illetéktelenek általi kiiktatását.

 

Forduljon szakértő csapatunkhoz bizalommal, a KIREBOR-Team Kft. segít Önnek a megfelelő kamerarendszer kiépítésében!

2017.04.06.

Vissza

6772 Deszk, Kossuth köz 1/a
Hívjon minket:
+36 20 264 9021