Hírek

Hogyan dolgozik egy megbízható cég?

Hogyan-dolgozik-egy-megbizhato-ceg

 

Legyen szó kaputechnika kiépítésről, kamerarendszer telepítésről vagy riasztórendszer beüzemelésről, a legálisan működő és szakértő cégek mind egy világos, egyértelmű és mindkét fél számára megfelelő folyamatot követnek munkájuk során.

 

Annak elkerülésére, hogy bárki is beleessen abba a csapdába, hogy egy „fekete munkással” végeztesse el a valódi szakértelmet igénylő munkát, ebben a cikkben szeretnénk ismertetni a megbízható cégekre jellemző munkamenetet.

 

1. A szó elszáll, az írás megmarad

 

Mikor eldöntjük, hogy szeretnénk kamerákkal védelmezni otthonunkat, szétnézünk a piacon és ajánlatot kérünk egy szakértőnek tűnő cégtől. Hogy első benyomásunk jó volt-e, hamar kiderül, hiszen a szakmában járatos vállalkozások az ajánlat elkészítése előtt alaposan felmérik leendő ügyfelük igényét, illetve az adott épület körülményeit is. Ha ez elmard, akkor nyomjuk meg a vészcsengőt és gyorsan keresünk egy másik céget!

 

Az árajánlattal kapcsolatban a másik fontos dolog, hogy sose érjük be egy jó beszélgetés végén elhangzott összeggel! Ahogy a mondás is tartja, a szó elszáll, az írás megmarad. Egy megbízható cég mindig írásba adja ajánlatát, mely kellőképp részletezi a költségeket. Természetesen a mai világban ez ölthet akár elektronikus formát is. 

 

2. Adjunk formát a dolgoknak!

 

Ha elnyeri tetszésünket egy árajánlat és azt elfogadjuk, akkor tulajdonképpen a közlés pillanatában létre is jön a szerződés. Azonban elengedhetetlen, hogy ennyivel ne elégedjünk meg! Mindig ragaszkodjunk a formaságokhoz. De ha egy korrekt vállalkozással fogunk bele az együttműködésbe, akkor kérnünk sem kell a szerződés írásba foglalását, hiszen számukra ez is természetes és egyértelmű dolog!    

 

3. Inkább fehéren, mint feketén

 

Mikor elkészült a remek riasztórendszerünk, kamerarendszerünk vagy a szuper önműködő garázsajtónk, elérkezett az elszámolás ideje, melynek alapja csakis a szerződésben foglaltaknak megfelelő számla lehet. Nem csak az adóhatóság miatt nem lehet kérdés a számla kiállítása, de gondoljunk például csak a garanciára. A tisztességes cégek nem trükköznek!  

 

4. A minőség ismérve

 

A folyamat koronája a garancia! A hozzáértő szakemberek minőségi termékekkel dolgoznak, melyekre a gyártók garanciát is vállalnak. Ezzel együtt természetes, hogy a megbízható vállalkozások nem csak a beszerelt termékekre, de saját munkájukra is garanciát adnak!

 

Válasszon megbízható céget, válassza a KIREBOR Team Kft-t!

 

 

 

 

 

2017.04.03.

Vissza

6772 Deszk, Kossuth köz 1/a
Hívjon minket:
+36 20 264 9021