Hírek

Vedjuk-meg-otthonunkat-a-betoroktol
Védjük meg otthonunkat a betörőktől!

Magyarországon 2 percenként történik vagyon elleni bűncselekmény, amiből minden hatodik betöréses lopás! Azonban, aki óvatos, elővigyázatos és körültekintő, megkímélheti magát és családját egy nagyon kellemetlen és súlyos károkkal járó élménytől.

Bővebben
Kamerak-megfelelo-elhelyezese--rejtve-vagy-sem
Kamerák megfelelő elhelyezése – rejtve vagy sem?

Amikor kamerarendszer telepítése mellett döntünk, fontos átgondolni, hogy mi a célunk a kamerákkal. Ugyanis a kamerákat elhelyezhetjük úgy is, hogy azt mindenki láthassa, de oly módon is, hogy az ne tűnjön fel senkinek sem. Mindkét elhelyezési módszernek megvannak a maga előnyei és hátrányai is.

Bővebben
Madarat-tollarol-kamerat-drotjarol
Madarat tolláról, kamerát drótjáról…

A videokamerák felszerelése és a kiegészítőik nagyon sokat árulnak el a kamerák, illetve a telepítő cég munkájának minőségéről. Ebben a szakmában elengedhetetlen a minőségi termékek használata, hiszen a biztonságot garantálják! Ha azonban valaki a minőség kárára szeretne spórolni a kamera kiválasztásakor, nagyot bukhat a projekten.

Bővebben
Hogyan-dolgozik-egy-megbizhato-ceg
Hogyan dolgozik egy megbízható cég?

Annak elkerülésére, hogy bárki is beleessen abba a csapdába, hogy egy „fekete munkással” végeztesse el a valódi szakértelmet igénylő munkát, ebben a cikkben szeretnénk ismertetni a megbízható cégekre jellemző munkamenetet.

Bővebben
Megszunt-a-Firefox-bongeszoben-az-NPAPI-tamogas
Megszűnt a Firefox böngészőben az NPAPI támogás

A Firefox új, 52-es verziója került aktiválásra. Ez az első Firefox böngésző verzió amivel nem elérhetőek a video rögzítők, vagyis a klasszikus NPAPI pluginek nem támogatottak! DE VAN MEGOLDÁS!!!

Bővebben
6772 Deszk, Kossuth köz 1/a
Hívjon minket:
+36 20 264 9021